Bent u als werkgever op zoek naar de geschikte kandidaat voor een kader-, administratieve of eerder commerciële functie? Heeft u te maken met een ontslag en wenst u een outplacementprogramma voor te stellen aan een of meerdere van uw medewerkers? Als adviesbureau gespecialiseerd in human resources stelt

Ad Hoc Concept u een aanpak voor op maat en aangepast aan uw behoeften en middelen, en dit in alle vertrouwen en met respect voor uw vereisten.


Het rekruteringsbureau Ad Hoc Concept helpt u de witte raaf te vinden. Door middel van een directe aanpak, via head hunting of aan de hand van een advertentie of rekruteringsforum gaan we samen met u op zoek naar het talent dat het menselijk kapitaal van uw onderneming kan opbouwen. Alles begint bij het opsporen van de kandidaten, om vervolgens over te gaan tot het selecteren en evalueren, en tenslotte te peilen naar hun engagement. Kortom, wij helpen u bij de optimalisatie van uw HR-beleid en dit op een concrete en pragmatische manier alsook op basis van een kostenbewust en aangepast budget.

Vul ons formulier hier in.