Bent u net afgestudeerd en op zoek naar werk? Wenst u zich te heroriënteren en zoekt u een functie die beter overeenstemt met uw verwachtingen en profiel?

Ad Hoc Concept begeleidt en adviseert u bij elke stap die u neemt, tijdens een persoonlijk traject aangepast aan uw behoeften.

  • Onze coaching helpt u om uzelf beter te leren kennen, uw verwachtingen te structureren en de arbeidsmarkt te analyseren. Onze consulenten helpen u adequaat te communiceren met uw toekomstige werkgever en uzelf goed voor te stellen.

Voor meer informatie, ga naar coaching.

  • Op zoek naar werk? Als rekruteringsspecialist verzamelt Ad Hoc Concept jobaanbiedingen in de volgende sectoren: Office, IT, toerisme, dienstencheques, farmaceutische en financiële sector.
  • Indien u uw werk verloren bent en geniet van een outplacementprogramma, zullen onze opgeleide en gecertificeerde consulenten u begeleiden en adviseren, gaande van het diagnosticeren tot het uitvoeren van aangepaste acties die rekening houden met uw wensen, uw vaardigheden en de arbeidsmarkt. Voor meer info, ga naar outplacement.